Go to top
0

Geen producten in je winkelmand.

Hire Us

Onze Diensten

Bij Domein Online geloven wij dat een sterk visueel ontwerp van groot belang is voor uw organisatie. In de praktijk zien wij dat een groot deel van de ondernemers niet in staat is een uitstraling creëren welke volledig aansluit op zijn of haar visie. Domein Online is opgericht om alle zorgen bij u weg te nemen en een volledig ontwerp te maken welke aansluit op uw visie.

Bij Domein Online bieden wij u meerdere mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor onze losse diensten, zoals het ontwerpen van uw website of logo, of voor een compleet pakket, waarbij we u volledig ontzorgen.

U kunt al vanaf € 799,00 starten met een Basic pakket. Het basic pakket bestaat uit een Domein, een compleet webdesign met een bijpassend logo, een website volledig ingericht op uw wensen en u ontvangt standaard support.

Wilt u volledig ontzorgd worden? dan bieden wij u het Premium pakket. U ontvangt een consult waarin wij uw wensen inventariseren en op basis daarvan brengt Domein Online u een compleet adviesrapport. Wij analyseren uw organisatie en stemmen daar een volledig visueel ontwerp op af. Na uw akkoord kiezen wij het juiste Domein en starten wij met creëren van een compleet webdesign met een bijpassend logo. Uw website wordt volledig ingericht en u kunt uiteraard rekenen op extended 24/7 support.

Basic

799

  • Domein
  • Logo
  • Website in huisstijl
  • E-mail set-up
  • 500 visitekaartjes (standaard)
  • 1 jaar webhosting met 50% korting